banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Cem yılmaz 140 bin dolar kazandı, Siz de Youtube'den para kazanabilirsiniz

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, standup’ları sayesinde Youtube'dan tam 140 bin dolar kazandırdı.
Cem Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Youtube'dan en çok telif alan Türk oldu.

Yılmaz'ın standup'ları ünlü komedyene sosyal paylaşım sitesi Youtube'dan tam 140 bin dolar kazandırdı. Yüksek izlenme sayılarına ulaşan standup'ları ünlü komedyene sosyal paylaşım sitesi Youtube'dan tam 140 bin dolar kazandırdı.

12 MİLYON 926 KEZ İZLENDİ
Cem Yılmaz'ın en çok ilgi gören gösterisi 12 milyon 926 bin kez izlenen ve 'CMYLMZ'nin içinde yer alan 'Kadın ikna etmek için yaratılmış' esprisi oldu. Yılmaz'ın bu esprisini yine 'CMYLMZ' gösterilerinde yer alan 5 videosu takip etti.

ADIM ADIM YOUTUBE'DEN PARA KAZANMANIN YOLLARI

1 – AdSense hesabı açtığınızdan emin olun

Youtube videolarınıza eklenen reklamlardan elde edilen kazanç ve istatistikler Adsense hesabınızda görüntülenir. İşte bu nedenle bir hesap açmanız gerekir.

Teoride Adsense hesabı açmadan önce da Youtube ortağı olabilirsiniz. Ama size tavsiyemiz önce Adsense hesabı açmanız ve daha sonra da Youtube ortağı olmanızdır. 

2 – Youtube’daki izleyici sayınızı arttırın

Youtube kullanıcıları uygulamanızı değerlendirirken en önemli kriter olarak Youtube’da kaç izleyiciye ulaştığınıza bakar. Yaklaşık olarak aşağıdaki rakamları önemserler:

En az 1,000 abone
Bütün videoların en az 1,000 kere görüntülenmesi
En az 10,000 kanal görüntüleme
Bunlar minimum rakamlardır. Biz sizin yerinizde olsak bu rakamları beş ile çarparız. 

3 – Düzenli olarak videolar yükleyin

Videolarınız viral olsa bile sadece bir veya iki tane video yüklemeniz kabul edilme şansınızı düşürür. İşte bu nedenle Youtube uzun süreli çalışabileceği insanları arar.

Daha sık ve daha düzenli videolar yüklemeniz başarı şansınızı arttırır. Örneğin her gün yeni videolar yükleyen birinin şansı iki haftada bir yükleyenlere göre daha yüksektir.

Youtube ortağı olmak için başvurmadan önce en az 100 video yüklemesi yaptığınızdan emin olun. ( bazıları 50 videonun yeterli olacağını söylemektedir ) 

4 – Marka oluşturun

Bu adım çok gerekli değildir ancak kabul edilmenize yardımcı olabilir. Şunu unutmayın ki siz teknik esasları halletseniz bile Youtube ortağı olup olmayacağınıza başkaları karar verecek. Bir diğer ifadeyle ne kadar profesyonel gözükürseniz şansınız da o kadar artacaktır.

Detaylar için tıklayınız!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.