banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tuba Özay'ın, pes dedirten Eyüp Sultan pozları
Manken Tuba Özay, her dönem bir çıkışıyla gündeme geldi. Kimi zaman kurduğu ilişkilerle anılan Tuba Özay, geçtiğimiz hafta "siyasete yeşil ışık yaktı" olarak yorumlanan sözler sarfetmişti. Tuba Özay, bu kez Eyüpsultan Camii'nin avlusunu moda çekimlerine çeviren pozlarıyla tartışma gündemine girdi.
Ramazan ayında büyük bir ziyaretçi akınına uğrayan Eyüpsultan'a gelenler arasında manken-şarkıcı Tuğba Özay da vardı. Eyüpsultan'a çok şık bir kıyafetle gelen Özay, caminin ve türbenin etrafında birbirinden ilginç pozlar verdi. Sanki bir moda çekimindeymiş gibi poz veren Özay, bunları da Facebook sayfasında paylaştı.
Tuba Özay, bu resimlerin altına da "İstanbul'a gelindi. Eyüp Sultan'a gidildi. Her yer tarih ve huzur" yazdı.

TUBA ÖZAY: AKTİF SİYASETE GİRECEĞİM
Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz hafta basın mensuplarını Manavgat'taki çiftliğinde kabul eden Tuba Özay, siyasete sıcak baktığını söylemişti. Basın mensuplarının önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler de belediye başkanlığı düşünüp düşünmediği konusundaki sorusunu cevaplandıran Özay, şunları söylemişti:
“Benimle ilgili halktan böyle bir istek var. Hep siyasette görmek istediklerini dile getiren insanlarla karşılaşıyorum sağolsunlar destekliyorlar, desteklediklerini söylüyorlar. Yıllardır süregelen bir konu bu. Ben 20’li yaşlardaydım gazete manşetlerinde Tuğba Özay, milletvekili gibi diye haberler yazılırdı. Biraz da siz basın mensubu dostlarımızın verdiği imajla da doğru orantılı. Tabi insanlar benim söylemlerimden de yola çıkarak hep beni politikaya yakın gördüler.
Siyaseti insanların huzuru mutluluğu, esenliği ve refahı için yapmak gerekiyor. Bende yaşadığım dünyaya duyarsız değilim, insanları seviyorum doğayı seviyorum, hayvanları seviyorum ve sosyal ve kültürel alanlarda elimden gelen ne varsa yapmak isterim. Toplumsal konulara duyarsız bir insan değilim ve öylede olmalı diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda aktif siyasetin içinde olabilirim ama şu an için erken olduğunu düşünüyorum.”
Manken ve şarkıcı Tuğba Özay “Siyaseti insanların huzuru mutluluğu, esenliği ve refahı için yapmak gerekiyor. Bende yaşadığım dünyaya duyarsız değilim” dedi
Kaynak: ROTAHABER

 

Anahtar Kelimeler:
Tuba ÖzayEyüp Sultan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.