banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

TOKİ'den Kamu Şirket Çalışanlarına Konut Müjdesi-VİDEO
Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP)  TOKİ evleri ile ilgili başvurusunun   son aşamaya gelindindiği açıklandı.

KAŞİP Genel Başkanı N.Hakan Aydın yaptığı açıklamasında, "Kamu Şirket Personelleri Derneği Genel Merkezi olarak göreve geldiğimiz günden beri taşeron İşçilerin sesine ses olmaya çalıştık.
Kısa zamanda halkımızda taşeron işçi hakları noktasında farkındalık oluşturduk.
Taşeron işçiler olarak asgari ücretle ev sahibi olmak hayalden öte değildir.
Kaşip Genel Merkezi olarak yaptığımız girişimler sonucu TOKİ konutlarından faydalanmayı sağladık.
Artık taşeron işçilerde ev sahibi olacak,TOKİ konutlarından faydalanmak isteyen taşeron işçilerin kamu şirket personelleri derneğine gelip bilgi vermesi gerekir" dedi.

üyeliği olmayanların da bir an önce üye olmaları şarttı ile Ön Müracaatlarını yapabileceklerini söyleyen Aydın; "TOKİ Konutlarına sahip olmak İsteyen Taşeron İşçileri derneğimiz genel merkezine müracaat etmeli son müracaat tarihi 10 Temmuz 2012 bu tarihten önce mutlaka ön müracaat formunu doldurmaları gereklidir" dedi.

Toplu konut idaresi ile yaptıkları çalışmalar sonucunda taşeron işçilere Şanlıurfa`da 500 konut verileceğini belirten Hakan Aydın; " Bununla ilgili son bir yıldır çalışmalarımızı devam ettirirken, Sayın valimizin de devreye girmesi sonucunda çalışmalarımız bugünlerde onaylandı ve sonuçlandı. Şu an Ankara`da Toplu konut idaresi TOKİ teknik çalışmaları başlatmış durumdadır" dedi.

KONTLAR MAŞUK'TA YAPILACAK

Taşeron işçilerine yani kamu şirket personellerine Şanlıurfa`nın Maşuk bölgesinde toplu konut yapılacak.
Konut sayısı 500 adettir, 430 adet 2+1 olacak, 70 adet ise 3+1 olmak üzere 2 seçenekten oluşmaktadır.

%12`si peşin kalanı ise 15 yıla yani 180 aya bölünecek. Bununla ilgili taşeron işçilerin bir an önce müracaat etmeleri istiyoruz, geçen yıl müracaat eden taşeron işçi üyelerimiz vardı, bu üyelerimiz bu yıl tekrar kayıtlarını yenileyip, yeni müracaat eden arkadaşlarımızın da kapımızın açık olduğunu belirtmek istiyorum.

UNUTMAYINIZ SON MÜRACAAT TARİHİ 10 TEMMUZ 2012`DİR...
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.