banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Tek Tek Dağları Milli Parkında Doğa Yürüyüşü



2007 yılında Milli Park ilan edilen Tek Tek Dağları Milli Parkında gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü’ne Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa SMMMO Başkanı Nihat Taş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, muhasebeciler, mali müşavirler ve aileleri katıldı.

Tek Tek Milli Parkında bulunan Toprak ve Su Kaynakları Araştırma Enstitüsü’ne ait istasyonda Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyeleriyle bir araya gelen Vali Celalettin Güvenç, burada Tek Tek Dağları Milli Parkı hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Tek Tek Dağları yerleşkesinde bulunan Rüstem Deresi’ne geçen Vali Güvenç ve beraberindekiler buradan itibaren vadi içinden güzergah alarak doğa yürüyüşüne başladı. Doğayla iç içe gerçekleştirilen yürüyüş sırasında Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyeleri ve aileleri büyük keyif aldığı gözlendi.

Kültür ve Turizm potansiyelleriyle bölgenin en önemli şehri konumunda olan Şanlıurfa’nın bir başka değerine dikkatlerin çekildiği yürüyüş yaklaşık 2 saat sürdü.

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kış aylarını Tek Tek Dağları civarında yaz aylarını da Karacadağ’da geçiren çobanlarla da sohbet etti.

Yürüyüşün ardından, geziye katılan vatandaşlar Vali Celalettin Güvenç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.