banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Tatlıses'ten Sibel Gökçe'ye büyük dava

İbrahim Tatlıses, kendisi hakkında tecavüz iddiasında bulunan eski oryantal Sibel Gökçe, iddiayı ekrana getiren TV kanalı, yapımcı ve programcıyı mahkemeye verdi. Sanatçı toplamda 60 bin TL tazminat talebinde bulundu

 

 

Eski oryantal Sibel Gökçe, geçtiğimiz hafta katıldığı Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu 'Aramızda Kalsın' programında 20 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in tecavüzüne uğradığını iddia etmişti. Gökçe'nin açıklaması üzerine soluğu mahkemede alan Tatlıses, "İftira ve hakaret içeren bu asılsız ifadelerle onurum kırıldı, itibarım zedelendi. Ben kimseye tecavüz etmedim" diyerek Gökçe'yle birlikte televizyon kanalı, program yönetmeni ve yapımcısına 60 bin liralık tazminat davası açtı.

 

 

SAYGINLIĞI ZEDELENDİ

 

Hiçbir gerçekliği ve dayanağı olmayan bu çirkin ve asılsız iddia yüzünden müvekkilinin yaşantısının olumsuz yönde etkilendiğini belirten Tatlıses'in avukatı, "Davalılardan Sibel Gökçe, müvekkilimi kamuoyu nezdinde suçlayarak töhmet altında bırakmış, iftira ve hakaret içeren bu asılsız ifadeler, onurunu, kişiliğini ve saygınlığını zedelemiştir. Programın yayınlandığı kanal, programın yapımcısı ve yönetmeni ise bu hakaret ve iftira durumuna müsaade etmiş, ortam hazırlamışlardır. Soyut bir iddiadan ibaret suçlamanın, gerçekten olmuş gibi görünmesine yol açmıştır" dedi.

 

(Haberturk)

Anahtar Kelimeler:
TatlısesSibel Gökçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.