banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Tatlıses'ten Sert Tepki: 'Daha da Davos'a Gelmem!'

 İbrahim Tatlıses,  rahatsızlanarak İzmir Özel Su Hastanesi’nde tedavi edildiğine dair haberlere sert tepki gösterdi.

Rahatsızlığı sonrası tedivi gördüğü  İzmir Özel Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu'nun İhlas Haber Ajansına açıklama yapmasına tepki gösteren Tatlıses; "Oldumu bu şimdi haydar usta? Biz hastanenize rekmal için gelmedik" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatlıses şunları söyledi: "Oldumu bu şimdi haydar usta? Biz hastanenize rekmal için gelmedik. siz her hastanıza bunu mu yaparsınız? Haydar Usta, oysa ben bu tür şeyleri sevenlerimden hep sağlamışımdır. sevenlerimiz üzmem. Siz İbrahim Tatlıses olduğu için sağa sola bildirdiniz. oysa çok şirin hastaneniz vardı. siz bu açıklamayı taptıktan sonra hiç telefonum susmadı. Daha da Davos'a Gelmem" diyerek İzmir Özel Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu'na tepki gösterdi.

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.