banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Tatlıses'ten lahmacun ve çiğköfte atağı

Uğradığı silahlı saldırının ardından uzun zamandır tedavi gören İbrahim Tatlıses, yeni albümünün yanı sıra işlerine de hız verdi. Gıda sektöründe şu anda Türkiye çapına yayılmış sayısı 200’ü aşkın Tatlıses Çiğköfte’nin yanı sıra İstanbul’daki 7 Tatlıses Kebap’ın sahibi olan İbrahim Tatlıses’in iki yeni proje için de kolları sıvadı. 

MASTER BAYİLİK MODELİ OLACAK

Projelerden ilki Tatlıses Çiğköfte’yi yurtdışına taşımak. Tatlıses Gıda Genel Koordinatörü Elif Attepe “Yurtdışından yoğun bayilik teklifi alıyoruz. Almanya, Hollanda, İran ve Irak gibi farklı coğrafyalardan istek var. Ürünlerimizin her yerde aynı kalitede satılması birinci önceliğimiz bu nedenle altyapıyı kuruyoruz. Master bayilik sistemiyle yurtdışında olacağız” dedi. 

ÜRETİM TESİSLERİ SEYRANTEPE’DE

Türkiye çapında 50 ilde şubeleri bulunan Tatlıses Çiğköfte’nin üretim tesisleri İstanbul-Seyrantepe’de... Tüm restoranlarda aynı kalite ve lezzette ürün sattıklarını belirten Elif Attepe, “Standart ve kalite en önem verdiğimiz konu, bu nedenle bayilik tekliflerini ayrıntılı inceleyip onaylıyoruz” dedi.

LAHMACUN YATIRIMI YENİDEN HIZLANACAK

Şirketin çiğköfte dışındaki diğer projesi Tatlıses Lahmacun’u yeniden canlandırmak. Deneme amacıyla İstanbul Kurtuluş’a ilk restoranlarını açtıklarını söyleyen Elif Attepe “olumlu geri dönüşler var” dedi.

ALO LAHMACUN

İbrahim Tatlıses, çok kısa bir süre önce de “Alo Lahmacun” hattı kurdu. 444 34 63 nolu hattın  toplu siparişler için kullanıldığı belirten Altepe “Düğün, toplu yemek, sünnet gibi benzer etkinliklerin toplu siparişlerine hizmet veriyoruz” diye konuştu.

 

Esin GEDİK / Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.