banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Tatlıses'le ilgili şoke eden twit!
Kral Müzik Ödülleri’nin en çok konuşulan ismi İbrahim Tatlıses'ti. Tatlıses hakkında bir tweet atan Demet Akalın’sa şoke eden taraftı.

Önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende Zülfü Livaneli’yle birlikte ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen İbrahim Tatlıses,  uğradığı silahlı saldırı sonrasında kullanmak zorunda kaldığı bastonuyla çıktı sahneye. Bastonunu atıp ödülünü alan İbo, ayakta alkışlandı. Ama, onu alkışlamayan, hatta öfkesine yenilen  bir isim de vardı.

Tatlıses’le uçağını kullandığı dönemde tartışan Demet Akalın, şok bir tweet attı gece sırasında.  Uçağın pisliğinden, koktuğundan yakınmıştı Akalın. Tatlıses de, ona “O benim nasıl bir binici olduğumu çok iyi bilir” açıklamasıyla karşılık vermişti.  İki tarafın da tutumu hoş değildi ama üzerinden çok süre geçti olayın. Buna rağmen Demet Akalın’ın kızgınlığı geçmemişti. Felç olan Tatlıses’e yönelik öfkesini şu  sözlerle gösterdi şarkıcı: “Cennet de, cehennem de,  bu dünyada, ne kadar büyüksün sen Allah’ım.”

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.