banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Tatlıses'in vurulma haberini aldığı anı anlattı

Üçüncü albümünü yayınlayan İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı abisinin vurulduğunuöğrendiği anda ne hissettiğini şu sözlerle dile getirdi:

Hissimi tarif edemem... Sahnede şarkı söylüyordum, garson geldi, ağabey seninle dışarıda görüşmem lazım dedi. Ben de mola verdim ve dışarı çıktım. Telefonum yeniden çaldı, bir baktım İstanbul'dan arıyorlardı, aile fertlerinin ise telefonları kapalıydı. Karşımdakilere hemen ağabeyime mi bir şey oldu diye sordum. Televizyonda altyazıyı gördüm, Ankara'daki eski eşimi aradım, o bana kafasından vurulduğunu söyleyince telefonu fırlattığımı hatırlıyorum. İki buçuk saat sonra İstanbul'daydım. Allah kimseye böyle bir şey göstermesin. 25 gün yoğunbakımdayken göremedik kendisini. İlk gördüğümde göz göze geldik ve bana "Oğlum Allah beni size, sizi bana bağışladı... Ben bu kadar mı çok seviliyormuşum dedi". Çok şükür sağlığınakavuştu. (Aktüel)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.