banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Tatlıses'in bıyığı ABD'de gündem oldu

Wall Street Journal ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i ilk sayfasına taşıdı. Türkiye'nin son dönemde saç ekim gibi estetik operasyon isteyenler için bir merkez haline geldiğinin anlatıldığı Joe Parkinson imzalı makalede bazı isimlerin bu operasyonlarda örnek alındığı söylendi.

İşte Wall Street Journal'deki makaleden bazı bölümler..

TÜY NAKLİ POPÜLER

Orta Doğu, Avrupa ve Asya'dan üst dudağa erkeksi bir ekleme yaptırmak isteyerek yola çıkan birçok kişi İstanbul'a geliyor. Saç ekimi yapan Türk plastik cerrahlar uzun zamandır yurt dışından hasta kabul ediyor. Plastik cerrahlar ve turizm şirketleri şimdilerdeyse yüze yapılan tüy nakillerinin giderek popülerlik kazandığını belirtiyor.

KILLI BÖLGELERDEN NAKİL

Foliküler saç çıkarma tekniği denen bu yöntemde, doktorlar bıyık ya da sakalı gürleştirmek için vücudun daha kıllı bölgelerinden çıkardıkları saç demetlerini dudak üstü ya da yanaklara naklediyor.

NAKİL PAKETLERİ

Plastik cerrahlar lokal anesteziyle yapılan ameliyatın yaklaşık beş saat sürdüğünü ve maliyetinin 5.000 dolara kadar çıkabildiğini söylüyor. Turizm şirketleri ise operasyonun, İstanbul'da alışveriş tatili ya da Güney kıyılarında yaz tatili ile birleştirildiği "nakil paketleri" sunuyor.



TATLISES BIYIĞI, TATLITUĞ SAKALI POPÜLER

Türkiye'ye estetik turizminin yayıldığının söylendiği makalede, Ortadoğu, Asya ve Avrupa'dan birçok kişinin Türkiye'ye bu operasyonlar için geldiği anlatıldı. Bu operasyonlar da ünlülerin örnek alındığının anlatıldığı makalede, erkeksi bir üst dudak isyenlerin bıyıklarıyla ünlü İbrahim Tatlıses'i, Kıvanç Tatlıtuğ'un ise kirli sakalının popüler stiller arasında olduğunu söylendi.

Anahtar Kelimeler:
İbrahim TatlısesBıyık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.