banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Tatlıses'e haciz gönderen Erol Köse, iddiaları yalanladı
Erol Köse, İbrahim Tatlıses'e haciz gönderdiği yönündeki iddialara açıklık getirdi.
"OLAYIN SABAHI KAPIMA HACİZ YOLLADILAR"
Vurulduğu gün kendine haciz gönderildiğini belirten Tatlıses: "İnsan düşünce herkesi daha iyi tanıyor. Dostlarımı artık biliyorum. Vurulduktan sonra sırtımdan vuran çok oldu. O olayın sabahı, kapıma haciz yolladılar" şeklinde bir açıklama yapmıştı.
HACİZİ EROL KÖSE GÖNDERDİ
Bu açıklamanın ardından Tatlıses'in işaret ettiği ismin kim olduğu merak konusu oldu.  Çok geçmeden bu olayla ilgili Twitter'da ünlü isimlere yönelik söylemleriyle adından söz ettiren müzik yapımcısı Erol Köse'nin ismi ortaya atıldı. İddiaya göre Tatlıses ile albüm anlaşması imzalayan Erol Köse, Tatlıses'in sözleşmeyi tek taraflı fesh etmesi ile haciz kararı çıkarttı.
EROL KÖSE: BEN HACİZ GÖNDERMEDİM
Bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Erol Köse, Tatlıses'e haciz gönderdiği yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.