banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Tatlıses o fotoğrafı yayınlayarak çağrıda bulundu

Türkiye’nin son dönem yaşadıkları ve çözüm sürecine dair sosyal medyada açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Şivan Perwer ve kendisinin Diyarbakır’da aynı sahnede yer aldığı fotoğraf karesini paylaşarak;

HELE BU RESME iyi bakın; yüzümüzde güller açıyor, bu resme bakan merhamete gelir be! Şimdi soruyorum biz Diyarbakır'a niçin geldik?,

süreci çözelim; BARIŞ'a gayret edelim diye! Şıwan yasaklıydı gelmezdi ama adam herşeyi göze alarak Irak'tan kalktı geldi ! Benim durumumu zaten biliyorsunuz, kalabalığa rahatsızlığımdan dolayı, her yanım kasım kasım kasılıyor. Bende hiç bir şeyi gözetmeden kalkıp geldim.

İnanıyorumki; cumhurBAŞKANIMIZ barışı yürekten istediği için bizleri Diyarbakır'da topladı.! Sayın BARZANİ'de Irak'tan gelmedi mi? Eee sonuç sıfır, elde var sıfır. Tekrar bizleri çözüm süreci ve BARIŞ'tan başka ne birleştirebilirki???

Benim bildiğim barışa giden yolun üstünde hiç bir şey olmamalı amma yine kan yine ölüm, yine "şehitler ölmez vatan bölünmez!!! Gelin Dostlarımızı güldürelim düşmanlarızı'da sevindirmeyelim kendimize güldürmeyelim, taaaki BARIŞ gelene kadar, Ey efendiler...!

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.