banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Tatlıses Lahmacun Zinciri Kuruyor
1.5 YIL önce uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralanan ve sanat hayatına ara vermek zorunda kalan İbrahim Tatlıses, boş durmaktan hoşlanmıyor.
Türkücülüğün yanı sıra birçok işle uğraşan Tatlıses, kendini yeniden gıda işine verdi. Kebap zincirini büyütme kararı alan ünlü türkücü, ilk etapta halen beş subesi olan Tatlıses Kebap’ı Türkiye genelinde 25 şubeye çıkarmak için kolları sıvadı.
Ataşehir, Bağdat Caddesi, Cihangir, Ataköy, Beşiktaş gibi semtleri dolaşıp dükkân kiralayan Tatlıses, bir dönem her yerde açtığı daha sonra devrettiği Tatlıses Lahmacun’u da yeniden hayata geçirecek.
Tatlıses Çiğ Köfteleri’nin beğenilmesinden cesaret alan ve Kâğıthane’deki yemek fabrikasının işlerinden memnun olan sanatçı, Tatlıses Lahmacun’u da eski popülaritesine kavuşturacak.
Tatlıses ve yakınları, bu atağın ardından iyi merkezlerde buldukları dükkânları teker teker yüksek fiyatla kiralamaya başladı.
Kaynak:Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.