banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

Tatlıses ilk kez Şanlıurfa'ya geldi VİDEO

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, özel uçağıyla akşam saatlerinde memleketi Şanlıurfa'ya geldi.
Geceyi Şanlıurfa'da geçiren Tatlıses, beraberinde İş Adamı Hadi Altun ve çok sayıda yakını ile birlikte Otel El-Ruha’da Urfakebaplarını yedi. Ardından gazetecilerin karşısına geçen Tatlıses, İmralı görüşmelerine destek verdiğini belirterek gazetecilere 'bana siyasi sorular sormayın' dedi.
Yaklaşık 4 yıl aradan sonra Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Tatlıses, " Başbakanımıza teşekkür ediyorum, memleketimi büyük şehir yaptığı için. Şanlıurfa'nın ardından inşaat işlerimiz için Erbil'e geçeceğiz. Sosyal medya paylaşımlarından 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü olduğunu öğrenen Tatlıses açıklama esnasında 10 Ocak gazeteciler gününüzü de kutluyorum" dedi.
HEMŞERİLERİMLE SAHADA KOŞACAĞIM
Şanlıurfalı hemşerilerine konser müjdesi veren İbrahim Tatlıses hastalığı ile ilgilide  ‘idamının 3 sene olduğunu belirtti. Tatlıses, "Başımdan aldığım hasar ağır. Tedavim bu yüzden bu kadar uzun sürdü. İşyerimde tedavim için terapi merkezi kuracağım. İnşallah, 3 ay sonra Şanlıurfa'ya koşarak geleceğim. Her şey Allah'tan ve Şanlıurfalı hemşerilerime beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse benim için üzülmesin. Hemşerilerimi çok seviyorum ve onlarla birlikte konser vereceğim ve hemşerilerimle birlikte sahada koşacağım" dedi.
BARIŞ OLSUN O ZAMAN İNŞALLAH
Silahlı saldırıya uğramadan önce siyasete girmeye hazırlanan Tatlıses, siyasete ne zaman gireceksiniz sorusuna ise Tatlıses, "Barış olsun, kardeş kardeşi kucaklasın. O zaman inşallah" dedi. Tatlıses, açıklamanın ardından gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER: ALİ UZUN / urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.