banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Tatlıses; 'hodri meydan hoca efendi'

MESAM'ın bakanlık tarafından araştırılmasını isteyen Tatlıses; "MESAM'da neler dönüyor kültür bakanlığı araştırsın" dedi.


"HADİ BAKALIM HODRİ MEYDAN HOCA EFENDİ"

Dün Twitter'ına "Sağda solda İbo'ya hakkımı helal etmem diyormuşsun, usta bende bugüne kadar kimin hakkı kalmış ki senin kalsın? Kahpe kurşuna geldik, Allah büyük" yazan Tatlıses, tepkisini şu mesajlarla dile getirdi: "Bak şu arif adamın yaptığına! İğne sana batınca çuvaldızı bana batırmaya başladın bana, şiş batırsan ne yazar be usta! Madem kılıçlar çekildi, hadi bakalım hodri meydan hoca efendi. Saygıyı siz bitirdiniz ben değil. Bu iş ya bitecek ya bitecek. MESAM'da neler dönüyor Kültür Bakanlığı araştırsın, insanlar da rahatlasın. Her şey yolundaysa ben de özür dilerim." yazdı.

İŞTE TATLISES'İN ATTIĞI O TWİTLER;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.