banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Tatlıses Didem'le aşk yaşadı mı?

Uğradığı silahlı saldırı sonucu aylardır tedavi gören İbrahim Tatlıses’le yolları ayrılan oryantal Didem sonunda sessizliğini bozdu.  “Yaz sürprizi” programına konuşan ünlü oryantal hakkında merak edilenleri anlattı.

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses yaptığı bir basın açıklamasıyla bundan sonra oryantal Didem’le çalışmayacağını duyurmuştu.  Bunun üzerine, Tatlıses’in Bodrum’da tatil yapan Didem’in peşine adam taktığı ve bir gençle çekilen sarmaş dolaş resimlerini gördükten sonra Didem’i kovduğu iddia edilmişti. Bu iddiaları yalanlayan ünlü oryantal 'Böyle bir şey olmadı' dedi. 

‘YENİDEN İSTERSE ONUNLA ÇALIŞIRIM’

Didem, Tatlıses’le yollarının ayrılması ile ilgili olarak şunları söyledi: Bizim zaten bir  yıl öncesinden sözleşmemiz bitmişti. Sahnelere dönerse istesin yine birlikte çalışırım. Basında çıkan haberlerden sonra kendisiyle görüşmedim. Hastanede olduğu için onu üzmek istemedim. 

Bundan sonra kendi ayakları üzerinde durmaya çalışacağını söyleyen oryantal, “Bu zamana kadar İbrahim bey hep yanımdaydı. Bana destek çıktı. Bana bir şey olsa inanıyorum ki yine yanımda olur” dedi.

‘KİMSEYİ KENDİME RAKİP GÖRMÜYORUM

“Ben kimsenin rakibi değilim kimseyi de kendime rakip görmüyorum” diyen ünlü oryantal, sürekli kıyaslandığı Asena ile ilgili de “Onun da kendine göre dansı var” diye konuştu.

‘İBRAHİM BEYLE ARAMIZDA AŞK YOK’

Bugüne kadar  kameralar karşısında hiç konuşmayan Didem bunun nedenini de açıkladı. Patronu Tatlıses’in böyle bir şey istediğini söyleyen oryantal, “Merak uyandırsın diye konuşmadım.  İyi de oldu” dedi.

Didem, Tatlıses’le arasında aşk olup olmadığı yönündeki soruya da şöyle yanıt verdi:  “Kesinlikle aramızdaki ilişki baba-kız ilişkisinden başka bir ilişki değildi.”

Hastanede Tatlıses’i ziyaret ettiğini de söyleyen Didem ünlü türkücünün çok iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

 

YASEMİN ATEŞ / ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.