banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tatlıses canlı yayında ağladı VİDEO
Sibel Can 'dünya bir yana sen bir yana' diyerek İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdırdı. Can'ın "İbo'suz her şey eksik" sözleri üzerine gözyaşlarına boğulan İbrahim Tatlıses "Çok özledim sizi çok özledim" diyerek ağladı.

İbrahim Tatlıses gözyaşları içinde "Bu dönemde dostlarımı düşmanlarımı gördüm... Ağladığım için lütfen Kusura bakmayın, Şimdi kim dostum kim dostum değil herşeyi tanıdım." dedi. Tatlıses'in sözleri karşısında duygulanan Sibel Can da göz yaşlarına hakim olamadı.

Mucize isimli albümünü aralık ayında piysayaçıkaracak olan Tatlıses, yeni albümünde yer vereceği şarkısının sözlerini canlı yayında okudu.

İşte o şarkının sözleri

Yiyecek lokmamız vardır çok şükür
Rabbimin takdiri böyle
Ağlama ağlayıp beni gücendirme
Ben daha bitmedim
ben daha ölmedim
Kurtlar Sofrası'nda oturduysam eğer
Hesabını ben ödedim


Tatlıses "Ben bu şarkıyı kaç kere dinlediysem, her seferinde ağladım. Sinan kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Memleketime bağlandım. O anda 'Ben Allah'ın bir mucizesiyim' dedim. Sinan kardeşim de mucize isimli bir şarkı yapmış. Bomba gibi geleceğiz inşallah" dedi.

Tatlıses, Saba Tümer'in "İbrahim Bey şu an neler hissediyorsunuz, o şarkılar size geldiğinde, şarkıları yeniden okurken neler düşünüyorsunuz" sorunsuna

"Valla ne demeliyim bilmiyorum. Çok güzel şeyler hissediyorum. Zaten bir kaç tane şarkıcı var ki, okurken içinden gelerek okur. Onlardan biri benim, biri Sibel Can, biri Ebru Gündeş bir de Bülent Ersoy. Kesinlikle milleti uyutmak için okumayız şarkıları. Bitsin de gidelim demeyiz. Okurken ciğerden okuruz" diyerek yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses'in sözleri üzerine Ebru Gündeş de canlı yayına bağlandı. "Beni benden alırsan seni sana bırakmam" şarkısını söyleyen Gündeş, "Türkiye'nin iki bülbülü orada biri Sibel Can, biri İbrahim Tatlıses" diyerek iki ünlü isme övgüler yağdırdı.

Gündeş sözlerini " iki başarılı isimle bu telefon konuşmasını yapıyor olmak çok güzel, size sesi büyük, yüreği büyük insanlarsanız. Hakikaten çok da iyi insanlarsınız." diyerek sürdürdü.


Ebru Gündeş ile İbrahim Tatlıses'e vokal yapmak istediklerini söyleyen Sibel Can'a ünlü sanatçı, "Bundan daha büyük bir armağan olamaz" diyerek yanıt verdi.

Tatlıses, "Telefonda Ebru Hanım söyledi ya Sibel Can'ı ne kadar sevdiğini, bizim eve ziyarete geldiğinde de aynı şeyleri konuşmuştuk. Sadece telefonda değil yani, 70 milyon insana karşı değil. Ben insanın mimiklerinden anlarım. İnsan yala söyleyebilir ama insan vücudu yalan söylemez" dedi.
Televizyon gaztesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.