banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Tarkan zaferi sahnede kutladı

Megastar Tarkan bayramın son günü Kıbrıs Cratos Premium Otelde sahne aldı.

1.5 saat konser veren Tarkanı yaklaşık bin kişi izledi. Ünlü sanatçı sahnedeyken, Basketbol Milli Takımının Sırbistanı 83-82 yenmesi haberi geldi. Tarkan şarkısını bitirdikten sonra, final sevincini hayranlarıyla sahnede kutladı. 12 Dev Adamla gurur duyuyoruz. Artık kupa bizimdir. Ben de severek izliyordum maçları bizi çok gururlandırdılar diyen Tarkan, Milli Takım için Öp şarkısını söyledi. 12 Dev Adam için oynayın diyerek konserine devam etti.

Tomasson yazının devamında ise tüm İstanbullu taksicilerin dolandırıcı olmadığını ama hepsinin çılgın olduğunu söyledi. Şehir içinde, 90 kilometre hız yapan taksicilerden yakınan yabancı gazeteciler, tüm bu olumsuzlukların yanında taksicilerin çok eğlenceli olduğunu da anlattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.