banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Tarkan ve Emre Aydın Şanlıurfalıları coşturdu
Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki yılın son konserinde mega star Tarkan ilk kez Şanlıurfa’da sahne aldı. Tarkan, sahnede performansı ve şovlarıyla büyülerken, Emre Aydın ise, hayranlarıyla birlikte seslendirdiği şarkısını Twitter’da paylaştı.
Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki yılın son konseri olan yurt çapındaki 16. Konser Şanlıurfa’da düzenlendi. Daha önce Şanlıurfa Cezaevi’nde 13kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangın nedeniyle ertelenen konser, dün gece GAP Arena şenlik alanında gerçekleştirildi. Tarkan ve Emre Aydın hayranları, saatler öncesinden konserin yapılacağı alanda uzun kuyruklar oluşturdu. Alanı tıklım tıklım dolduran çeşitli illerden gelen müzikseverler, açık alanda konser saatini beklemeye başladı. Yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı konserde ilk sahne alan Emre Aydın, seslendirdiği 14 şarkı ile hayranlarını coşturdu. Emre Aydın konserin ilerleyen dakikalarında cep telefonunu eline alarak hayranlarıyla birlikte seslendirdiği Soğuk Odalar şarkını kaydederek sosyal paylaşım sitesi Twitter’da paylaştı.
İlerleyen saatlerde mega star Tarkan, siyah kıyafeti ile ilk kez Şanlıurfalıların karşısına çıktı. Seslendirdiği eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan, dans ve şovlarıyla da izleyenleri büyüledi. 19 şarkı seslendiren Tarkan, bazı şarkılarını hayranlarıyla seslendirirken, şiir okumayı da ihmal etmedi.
Mücahit Yolcu ve Ahmet Çiçek / Urfastar.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.