banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Tarkan için ağır sözler söyleyen Hülya Avşar tepki çekti

Kral Müzik Ödüllerinde, kuliste olmasına rağmen sahneye çıkıp ödüllerini almayan Tarkan için ağır sözler söyleyen Hülya Avşar, tepki çekti. Twitterdan Avşara yüklenen ünlüler, Sen hayatında iki şarkı tutturdun mu? diye sordu

Hülya Avşar, geçtiğimiz hafta gerçekleşen 17. Kral Müzik Ödüllerinde kendisini sahnede bekletip ödülünü almaya çıkmayan Tarkan hakkında ağır sözler söylemişti...

SERT OLMUŞ
Tarkan için, Feci saygısız biri! O kim ki, onu böyle havaya soktular? Vergi birincisi mi oldu, yoksa okul mu yaptırdı? Hem yaş olarak hem de Hülya Avşar olarak ondan büyüğüm. Aaaa dangalak! Eşek herif ya! Sen kim oluyorsun da ödülünü almıyorsun dangalak! diyen Avşara, Megastar değil ama bazı ünlüler büyük tepki gösterdi. İşte Twitter üzerinden Hülya Avşarı eleştiren ünlüler ve tweetleri:

Demet Akalın: Hakaret biraz sert olmamış mı? Sonuçta o Tarkan... Hülya da olsa, var mı hakkı?
Cem Ceminay: Hülya Avşar, Tarkana 1 metrelik adam! demiş; çok komik... Sadettin Saran da ona göre herhalde 2 metrelikti.
Furkan Kızılay: Hülya Avşar, Tarkana İki şarkıyı tutturdu diye Megastar mı diyeceğiz? Bir şey mi becerdi yani? demiş. Peki sen hayatında iki şarkı tutturdun mu? diye sorarlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.