banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Şıvan Perwer’in babasından oğluna dön çağrısı
Kanal Urfa müzik, sinema ve siyaset alanında nam yapmış, Şanlıurfalıları ödüllendirdi. Birçok ünlüye ödülün verildiği gecede, Müzik alanında ödüle İbrahim Tatlıses, Şıvan Perwer ve Müslüm Gürses layık görüldü. Ödül törenine katılmayan ünlülerin yerine vekilleri ödüllerini aldı. Tatlıses ve Gürses’in telefonla bağlandığı programda duygu dolu anlar yaşandı. Perwer’in kısa bir tanıtım filmi izletildi.  Perwer’in ödülünü 90 yaşındaki babası Yunus Aygün Milletvekili kasım Görpınar’ın elinden aldı.  Gecede konuşan Aygün, duygularını Kürtçe dile getirdi. Milletvekili Görpınar Aygün’ü tercüme etti.

Perwer’in babası Aygün, “teşekkür ederim Kanal Urfa’ya inşallah biz istiyoruz ki Şıvan Perwer memleketine dönsün. Burada dilinde konserler versin.” Dedi.

Milletvekili Görpınar ise şunları söyledi: “Perwer, gerçekten Siverek’in yetiştirdiği çok önemli bir sanatçı. Kendisini en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz.”  
Urfadagundem.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.