banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sinem Kobal öpüşmemeye yeminli!

Küçük Sırlar dizisinin setindeki öpüşme krizi büyüdü. Sinem Kobal dizinin bu hafta ekrana gelen 13. bölümünün finalinde yazılan öpüşme sahnesinde de oynamak istemedi.

Dizinin haftaiçi Cihangirdeki Boğaz manzaralı setüstü isimli meknda geçen sahnede Çet ile Sunun yakınlaşma sahneleri çekildi. Ancak Kobal senaryodaki sahneye itiraz etti. Sonunda istediği olan Kobal dizinin final sahnesinde Özçivit kendisini öpmek üzereyken eliyle itiyor.

İpek istemese de öpüştü
Kobal geçen haftalarda Arda Turan ile yaşadığı ilişkinin zedelenmesini istemediği için öpüşme sahnesinde oynamak istememiş ve rol arkadaşı Burak Özçivit de bu nedenle Kobalın dudağının kenarını öpmüştü. Kobalın Turanın yasağı yüzünden öpüşmediği iddiası da gündeme geldi. Ancak Kobal, Arda benim işlerime karışmaz. Yasak koymaz demişti. Bunun üzerine dizinin senaristleri öpüşme sahnesi yazdı. Ancak Kobal senaryoya sadık kalmadı. Kobalın öpüşmeme kuralına rol arkadaşı İpek Karapınar da destek verdi. Karapınar, Ali rolünü canlandıran Kadir Doğulu ile öpüşmek istemedi. Ancak yönetmen bu kez yapımcıyı devreye soktu. Karapınar, yazılan sahnede oynaması gerektiğine ikna oldu.

Kaynak: Gülcan Tarımoğlu/Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.