banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şikeye İbrahim Tatlıses adı karıştı!

Yönetici İlhan Ekşioğlu’nun, Kayseri- Manisa maçı öncesi eski Fenerli Önder Turacı’nın düğünü için İbrahim Tatlıses’i ayarladığı iddia edildi. Futbolda şike iddialarında her geçen gün ilginç bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen yönetici ve menajerler arasında geçen konuşmalara bir yenisi daha eklendi. Polisin aylar önce başlattığı tele-takipte 04.03.2011 tarihinde Kayserispor-Manisaspor maçında da teşvik olduğu ileri sürüldü. Mart ayında Kayserispor, Süper Lig’de zirve yarışından henüz kopmamıştı. İddiaya göre; Fenerbahçeli eski futbolcuÖnder Turacı, 11.06.2011 tarihinde dünya evine girecekti. Kayseri- Manisa maçından bir gün önce takibe takılanmenajer Doğan Ercan’nın Sarı- Lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu’na gönderdiği SMS şu şekildeydi:

Tatlıses’te indirim yapılmış

“İbrahim Tatlıses’i aradım. 140 bin dolara indirdim. 10 bin dolar da ben vereceğim. Tarih için haber bekliyor.” Tutanaklardan, Ercan’ın İbrahim Tatlıses’i Turacı’nın düğününe çıkarması için ikna etmeye çalıştığı anlaşılıyor. Ancak bu görüşmenin Kayserispor-Manisaspor maçından bir gün önce yapılması poliste, Fenerbahçeli eski futbolcu Turacı’nın düğünmasraflarının ödenmesi karşısında etki altında kalıp kalmadığı şüphesini uyandırdı.

Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.