banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Sibel Gökçe: İbrahim Tatlıses bana tecavüz etti

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu "Aramızda Kalsın" programına konuk olan eski dansöz Sibel Gökçe, 20 yaşında İbrahim Tatlıses’in tecavüzüne uğradığını söyledi. Yaşadığını iddia ettiği korkunç olaydan sonra kendi kendisini tedavi ettiğini dile getiren Sibel Gökçe "Ben herkesi affettim ama bilinçaltım hatırlıyor" dedi.

2007 yılında Şenay Düdek’a konuk olan Sibel Gökçe o zaman aynı iddiada bulunarak "İbrahim Tatlıses bana defalarca tecavüz etti. Bunu yaptığı ilk insan ben değilim" demişti.

Gökçe tecavüze uğradığını geçtiğimiz yıllarda şu sözlerle dile getirmişti:

"İbrahim Tatlıses’in tecavüzüne uğradım. Antep konserine birlikte çıkmıştık. O zaman Derya Tuna ile birlikteydi. Derya Hanım, İbrahim Tatlıses’in kiminle birlikte olduğunu merak ettiği için devamlı arayıp bize soruyordu. Ben de bir kız arkadaşımla birlikte olduğunu söyledim. Derya Tuna’yı aradık diye bizi odasına aldı. Kimin aradığını sordu. İnkar ettik. Odada kapının arkasında bana tecavüz etti. Sanat dünyasından pek çok insan aynı şeyi yaşadı"

Uzun yıllar konuşmayarak sırrını sakladığı İbrahim Tatlıses’in ve yardım ettiği Tanyeli ve Petek Dinçöz’ün kendisini yalnız bıraktığını, yardım etmediğini söyleyen Gökçe, "Tecavüze uğradıktan sonra da yanında çalışmaya devam ettim. Paraya ihtiyacım vardı. İlk tecavüzüm değil bu. Ben 9 yaşında tecavüze uğradım. 9 yaşından itibaren çok ciddi şeyler yaşadım. Petek Dinçöz’ünden tutun da, İbrahim Tatlıses’ine kadar herkese kırgınım ben. Tanyeli’ye yıllarca baktım. ’Tanyeli’siz programa çıkmam’ dedim. Tanyeli rekabet yüzünden Sibel Gökçe’nin adını bile anmadı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.