banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Sevişiyoruz dedi mi demedi mi?

Hürriyet Pazarda bu hafta yayınlanan Sibel Arna imzalı Nurgül Yeşilçay röportajı, magazin basınında ciddi bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Twitter bağımlısı gazeteciler arasında da yoğun bir mesaj trafiğine neden olan röportajda, Nurgül Yeşilçay, eşi Cem Özer ile altıncı yılını dolduran evliliklerinden söz ederken, Dedikodu yapabiliyoruz, kavga edebiliyoruz, eee yani sevişiyoruz. Bu hayatın sefasını ben sürüyorum, cefasını Ceme yükledim diyordu.

Ancak, Nurgül Yeşilçayın yakın çevresinden bazı isimler ve bazı gazeteci dostları, Yeşilçayın bu sözleri söylemesinin mümkün olmadığını ileri sürdü, hatta bazıları daha da ileri giderek, röportajın yüz yüze yapılmadığını, masa başında üretildiğini iddia etti.

İşte bu iddialara en iyi yanıt Hürriyet internet sitesinden geldi. Sibel Arnaının Yeşilçay ile yaptığı röportajının ses kaydını yayınlayan Hürriyet,  röportajın fotoğraflarını da yayınladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.