banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Sesigüzel; Tatlıses gibisi 100 yılda bir gelir

İstanbul’da düzenlenen EMITT Fuarı nedeniyle Şanlıurfa standını ziyaret eden Sesigüzel, Müslüm Aktürk’e yaptığı açıklamada hemşerisi İbrahim Tatlıses’in sadece sesinin güzelliğiyle değil bu sesin kullanımı, sahne hakimiyeti ve halkla iletişimiyle de çok özel biri olduğunu söyledi. Tatlıses’in müzik piyasasından çekilmesinin kendisiyle birlikte milyonlarca hayranını üzdüğünü belirten Nuri Sesigüzel, şöyle devam etti:

“İbrahim Tatlıses’in çok genç dönemini bilirim. Film çekimi için Şanlıurfa’ya gittiğimde beni izlemeye gelen kalabalık arasında İbrahim Tatlıses’te olurdu. Yıllarca amatör olarak çok mücadele etti, adeta tırnaklarıyla kazarak büyüdü ve bu seviyeye geldi. ‘Bir İbrahim Tatlıses daha gelir mi?’ derseniz, gelir ama 100 yıl sonra mı, daha fazla bir süre sonra amı, bilemem. Ancak şu gerçek ki; biz biraz zor görürüz. Genç sanatçılar karamsar olmasınlar ama ses sonradan olmuyor, Allah vergisi. “

Bu arada, hem Nuri Sesigüzel’in olması hem de çiğköfte yapılıp dağıtılması nedeniyle Şanlıurfa standı dolup taştı. Ziyaretçiler bir yandan ünlü sanatçıyla sohbet edip hatıra fotoğraf çektirirken bir yandan da çiğköftelerini yediler.

Öte yandan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz ile Şanlıurfa Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Necmi Karadağ, standa gelen konuklarla samimi bir şekilde ilgilenip, vali ve belediye başkanının yokluğunu aratmadılar.

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.