banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Seren Serengilden eşine ağır cevap

Seren Serengil boşanmak üzere olduğu eski eşi Musa Aytuna sosyal paylaşım sitesi Twitterda yazdıklarıyla cevap verdi.

İşte Seren Serengilin twitterda yazdığı notlar: Neyse sana cvp bıle vermıcem ama sana 500 mılyarlık tazmınat davası acıorum bu ıftıraları atarak yaptıgın ahlaksızlıkları kapatamıcan.

Sımdıde ıftıra kampanyası 3 gun var mahkemeye... yapıo;) neyse sen dogmus cocugunu ınkar ettın dogmamısını etsen nolucak zavallı.Ben kımle evlenmısım kıme cocuk dogurmalara kalkmısım cop posetıne cocugunu koyduran kayınvalıdesının kartını calıp kumar oynayan bı adam. Bugun herkese gereklı belgeler gonderılecektır saglık bakanlıgı onaylı.bu zavallı kredı kartı hırsızına bı tane daha dava acıoruz $ımdı yand. Sen medyatık olmaya calıs bu ıftıralarla 2-3 kere daha cıkarsın ınsallah ıspatlarsın hamıle olmadıgımı bnm hırsızlıgını ıspatldgm gıbı Ben senle evlewndgmde hamıle degılmısım yalan soylemısım bunlar yaptıklarını ortmıcek herkkes senı dahada ıyı tanıo annem haklıymıs. mahkemeye 2 gun kala atmı$ oldugun ıftıraları ıspatlıcaksın sen cok s€¦€¦.sız bı adammıssın sana cvp bıle vermıorum hırsızlıgını ortemıceksn 

SEREN SERENGİLİN EŞİNİN AÇIKLAMALARI

Hürriyet gazetesinden Pınar Yılmazerlere konuşan Aytun, Seren Serengille aralarında yaşanan büyük tatsızlıkların bu itirafı kaçınılmaz lkıldığını sözleyerek şu açıklamaları yaptı:

Daha 23 yaşındaydım. Hangi anne baba ister 23 yaşında oğlunun kendinden 11 yaş büyük biriyle evlenip hemen ardından çocuk sahibi olmasını! Seren en sonunda dedi ki: Burada bunu yaparsak gazeteciler peşimizi bırakmaz. Yunanistana tatile gitmiş gibi yapacağız. Orada düşürdük bebeği deyip geri geleceğiz. Biz apar topar gittik Yunanistana. Sözde oradan bir vatandaşmış gibi kendisi bir mail attı İstanbula; Seren Serengil fenalaştı, aldığımız habere göre çocuğu düşürdü gibilerinden.

Geldik Türkiyeye, otele geçtik. Basın geliyor, karşılarında hüngür hüngür ağlıyor. Ben artık ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemez oldum. Evlisiniz, açıklasam zor durumda kalacak. Kaldım öyle. Sen konuş, ben konuşamam beceremem dedim. Şimdi diyorum ki kendisine; gerek Türkiyeden gerekse Yunanistandan bir doktor raporu göstersin bana. 6 aylık bebeğimiz için mezarları açtırdı, sonunda babasının mezarına gömdürdü. Peki 9 aylık olduğunu iddia ettiği bebek tıbbi bir atık mıydı, cesedi nerede? Neden onu da alıp babasının mezarına gömmedi? Tabii ortada böyle bir bebek varsa!

(Hamilelik fotoğraflarıyla ilgili) Yunanistanda fotoğraf çektirdik. Burada photoshoplatıp, gazetelere verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.