banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şefkat Tepe'nin Kordon Celil'inden Başbakan ayırımı

Şakar gerekçe olarak ise, Şefkat Tepe dizisinin yayınlandığı kanalda son günlerde, Başbakan Erdoğan ve hükümete karşı izlemiş olduğu yayın politikasını gösterdi.

Peygamber Efendimize yapılan saygısızlıkla gündeme gelen ve gazetecileri hedef gösteren Şefkat Tepe dizisinde şok ayrılık. Şefkat Tepe'nin önemli karakterlerinden Kordon Celil'i canlandıran Ertuğrul Şakar, noter aracılığıyla çektiği ihtarnamede diziden ayrılmak istediğini belirtti. Şakar, ayrılma gerekçesi olarak ise dizinin yayınlandığı STV'nin Başbakan Erdoğan ve Hükümeti hedef alan yayınlarını gösterdi. 2010 yılının Ekim ayından beri dizide rol alan Şakar yaptıkları anlaşmanın feshedilmesini istedi.

Ertuğrul Şakar, dizide Kordon Celil'i canlandırıyordu

Şakar noter aracılığıyla çektiği ihtarnamede şunları söyledi:

STV'nin yayın politikası rahatsız edici

"Şahsım ve şirketiniz arasında 24.10.2010 tarihinde imzalanan sözleşme gereği, Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Şefkat Tepe adlı dizide Kordon Celil karakterini canlandırmaktayım.



Şefkat Tepe dizisinin yayınlanmış olduğu Samanyolu Televizyonunun, son günlerde, Başbakanımıza ve Hükümetimize karşı izlemiş olduğu yayın politikası şahsımı son derece rahatsız etmektedir.

"Yayınlar milli birlik ve beraberliğimize zarar veriyor"

Ülkemizin içinden geçtiği bu olağanüstü ve kritik dönemde, Milli birlik ve beraberliğimize, Başbakanımıza ve Hükümetimize zarar veren bu yayınlar sebebi ile fikri görüş ayrılığı yaşadığım Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde ayrılmak istiyorum.

İzah ettiğim nedenlerden dolayı, taraflar arasında akdedilen 24.10.2014 tarihli sözleşmenin, yine taraflar arasında sonlandırılmasını talep ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 3 yıl önce

Şefkat tepe Geri dönsün

Avatar
Ercan 2 yıl önce

Celil kordon safak ftepe geri gelsin

Avatar
Ercan 2 yıl önce

Erkek

Avatar
Ender 2 yıl önce

Kordon celil>Tüm Şefkat tepe oyuncuları

Avatar
Muhammed Söğütlü 1 yıl önce

en büyük Fenerbahçe ????????

Avatar
Muhammed Söğütlü 1 yıl önce

en büyük Fenerbahçe ????????