banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor'dan Taraftarlara Teşekkür
Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Mehmet Demirkan, yaptığı açıklamada  alınan üç puanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Konya’ya gelip Şanlıurfaspor’a  destek veren bütün taraftarlara ve ayrıca Şanlıurfaspor’a verdiği destekten dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’de teşekkür etti..

 

Mehmet Demirkan, başta Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç  olmak üzere  Şanlıurfaspor futbolcularına ve Şanlıurfaspor taraftarlarına çok teşekkür ettiklerini belirterek, "yek vucut  olarak sahaya galibiyet için çıkmıştık. Şampiyonluk yolunda  alacağımız  3 puana çok ihtiyacımız vardı. Maçın 90 dakikası boyunca futbolcularımız büyük bir özveriyle  maçı kazana istekleri yönetim olarak bizi memnun etmiştir. Sonuçta istediklerini alarak sahadan ayrıldık. Sergiledikleri performanstan ötürü kendilerini tebrik ediyoruz. Taraftarlarımızın ve bizlerin yüzlerini güldürüp sevindirdiler. Öte yandan maça gelip ve tribününde futbolcularını 90 dakika boyunca destekleyen Şanlıurfaspor'un gerçek gücü  olan taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu desteklerini hafta sonu onayacağımız Ofspor maçındada Gap Arena Stadyumunu dolduracaklarına inanıyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz.

Şanlıurfaspor yönetimi olarak  Tüm Şanlı Taraftarımıza teşekkür ediyoruz dedi.

 

Mehmet Demirkan, ayrıca Liğde kalan 9 haftalık maçta taraftarların takımlarını moral ve destek vermeleri halinde oyuncuların kendilerine daha güvende hissedeceklerine dikkat çekerek,bütün spor severleri Şanlıurfaspor Gap Arena stadyumunda  görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.