banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor'da Kadro Dışı Depremi

Şanlıurfaspor ligin 29. Haftasında Samsunspor’la oynayacak. Bu maçın ne kadar çok önemli bir karşılaşma olduğunun bilincinde olduklarını söyleyen Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu; bu gün yapmış olduğu toplantıda çok önemli kararlar alarak takımda kasti top oynamadıkları ileri sürülen Mikail Albayrak, Serdar Dursun, Yiğitcan Erdoğan, Sercan Özçelik, Erdi Kemendi ve Çagrı Tekin kadro dışı bırakıldı.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu bugün ki toplantısı sonrasında yapılan açıklamada şöyle denildi: Takımımız bu zorlu maça GAP Vadisi’ndeki tesislerde ve GAP Arena Stadyumu’nda yaptığı idmanlarla çok iyi bir şekilde hazırlanıyor. Takımda moraller yerinde, zaten futbolcularımız da Samsunspor maçının hayati bir maç olduğunun farkındalar. Teknik heyet ve futbolcularımızın, bu maçı kazanacağına yürekten inanıyoruz.

Bugüne kadar arkamızda on ikinci adam olarak gördüğümüz Şanlı taraftarımızı, bu zorlu günümüzde de yanımızda görmek istiyoruz. Bunun için Şanlıurfaspor’a gönül vermiş olan tüm taraftarlarımızı 7 Nisan Pazar günü GAP Arena Stadyumu’nda oynayacağımız Samsunspor maçına davet ediyoruz. Taraftarlarımızın, gerek maç öncesinde, gerek maç esnasında, gerekse de maç sonrasında kendilerine yakışanı yapmasını bekliyoruz. Çünkü bu maçta taraftarlarımızın diğer maçlara nazaran oyundan kopmayarak 90 dakika boyunca takımlarının moral ve motivasyonu için ellerinden geleni yapmalarını bekliyoruz.

Samsunspor karşılaşmasında; Sayın Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Tatlıses’in davetleri üzerine kendisiyle birlikte Sayın Nuri Sesigüzel, Sayın Mahmut Tuncer ve Şanlıurfalı bazı sanatçılarımızın tribünde taraftarımızla birlikte Şanlıurfaspor’u desteklemek için yerlerini alacaktır. Bu önemli maçımızda Sayın Bakanımızı, Sayın Valimizi, Sayın Vekillerimizi, Sayın Belediye Başkanlarımızı, tüm mülki amirlerimizi ve STK’ları da takımımızın yanında görmek istiyoruz.

Ayrıca dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında, teknik ekibimizin yönetim kurulumuza vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımızdan Mikail Albayrak, Serdar Dursun, Yiğitcan Erdoğan, Sercan Özçelik, Erdi Kemendi ve Çagrı Tekin süresiz kadro dışı kalmıştır. Bu futbolcularımız, yönetim kurulumuzun vermiş olduğu karar gereği alt yapı takımımızla idmanlara çıkacaktır. Mikail Albayrak, Serdar Dursun, Yiğitcan Erdoğan, Sercan Özçelik, Erdi Kemendi ve Çagrı Tekin 'e bu güne kadar Şanlıurfaspor’umuza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında kendilerine başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.