banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi Şifaiye Medresesi

Şanlıurfaspor zılgıtlarla 2. zafere doğru
Şanlıurfaspor, Bozöyükspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, kulüp yöneticileri, cezadan dolayı erkek taraftarların alınmayacağı maça bayan ve çocukları çekmenin yollarını arıyor.

13 Kasım 2011 tarihinde Şanlıurfaspor’un Pendikspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma için Gap Arena’ya 1500 civarında bayan ve çocuk taraftarı getirmeyi başaran kulüp yönetimi bu sayıyı 2’ye 3’e katlamayı planlıyor. Bu amaçla bilbordlarda duyurular yapılacak.

Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, milli eğitim müdürlüğü, Harran Üniversitesi, bazı sivil toplum kuruluşları, belediye, siyasi partilerin kadın kolları ve sosyal hizmetler il müdürlüğü yetkilileriyle görüşüp, destek istediklerini söyledi.

Akıl ”Erkek taraftarların da hanımlarını ve çocuklarını maça getirmelerini isteyen akıl, “şu anda lider durumdayız. Avantajımı devam ettirmek açısında iç sahada hiç bir takıma puan vermememiz gerekiyor. Bozöyükspor maçı tam anlamıyla final havasında geçecek. tüm hanımlarımızı çocuklarıyla birlikte ücretsiz futbol keyfi yaşamaya davet ediyoruz” dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.