banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye Türkiye

Şanlıurfaspor Turkcell KKTC’yi konuk ediyor
Kulüp başkanı ve aynı zamanda Takım antrenörü olan Sayın Veysi Fırat Cumartesi günü saat 13.00 da Şanlıurfa Atatürk kapalı spor salonunda oynanacak olan süper lig 6.hafta tekerlekli sandalye basketbol müsabakası hakkında basına şöyle bilgi verdi.
Geçmiş haftalara bakarsak alacağımız maçları son periyotlarda yaptığımız basit hatalar ile kaybettik, hatalarımızı çok iyi biliyor kaybetmiş olduğumuz maçlarımızı takım olarak defalarca izliyor hatalarımızı görüp idmanlarda düzeltiyoruz. TURKCELL KKTC Takımı ile aynı güçteyiz yani maç ortada ama bizim saha ve taraftar avantajımız var bunu çok iyi kullanarak TURKCELL KKTC takımını eli boş göndermek istiyoruz diyen başkan Fırat sözlerine şöyle devam etti. Takıma göre idman yapıyoruz TURKCELL KKTC takımını iyi tanıyoruz. Geçen sezon deplasmanda biz yenmiştik ama kendi evimizde de yenilmiştik diyerek Cumartesi günü sporseverleri çok heyecanlı ve güzel bir maç beklediğini belirterek takımda herhangi sakatlık ve eksiklik olmadığını tek sıkıntılarının maddi olduğunu ve bunuda bir türlü çözemediğini söyledi.
Özellikle Sayın valimizi Sayın Belediye Başkanımızı il genel sekreterini ve başkanını ve diğer kurum amirlerimizi yanımızda görmek istediğini belirterek taraftarlardan duyarsız kalmamalarını temenni ettiğini belirti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.