banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'nın spor gazetesi URFANATİK çıkıyor
Şanlıurfa’nın ilk ve tek spor gazetesi yarın yayın hayatına başlıyor. Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden Tahir Gülebak’ın imtiyaz sahipliğini yaptığı ‘URFANATİK’ Urfa’da spor alanındaki büyük bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.

 

Uzun zamandır ön hazırlık çalışmaları süren Şanlıurfa’nın ilk ve tek spor gazetesi ‘URFANATİK’ yarından itibaren okuyucu ile buluşuyor. Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden Tahir Gülebak’ın imtiyaz sahipliğini yaptığı gazetenin her hafta periyodik olarak okuyucuları ile buluşacağı belirtildi.



Ligin 6’ıncı haftasını namağlup bir şekilde grubunda lider olarak tamamlayan ve bundan sonraki karşılaşmalarına da sıkı bir şekilde hazırlanan Şanlıurfaspor’un tüm maç ayrıntıları ve transferlerini takip edecek olan gazetenin, il merkezinde spor alanında büyük bir boşluğu doldurmasının hedeflendiği öğrenildi.



Şanlıurfaspor’un yanı sıra, il merkezi ve ilçelerdeki gerek okul müsabakaları, amatör spor kulüpleri karşılaşmaları, atletizm organizasyonları, basketbol ligi gibi her türlü spor alanındaki faaliyetleri birebir takip edecek olan gazete ilk sayısında Şanlıurfaspor’un başarısını konu alarak okuyucuları ile buluşuyor.


Birinci sayfasında ‘Urfa’nın Aslanları’ şeklinde manşetle çıkacak olan gazete ile ilgili bir değerlendirme yapan ‘URFANATİK’ İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak, daha önceleri halkın bu yöndeki taleplerini kendi ekibi ile değerlendirerek yola çıktıklarını belirtti. Gülebak “Şanlıurfaspor’da uzun yıllar yöneticilik yaptım. Takımımız bu sezon çok iyi bir performans sergiliyor. Bende kendimce hem bu iyi gidişata bir destek vermek hem de kentimizdeki bu açıklığı bir nebze de olsun kapatılmasına katkıda bulunmak istedim” dedi.

Gazetenin her hafta periyodik olarak yayın hayatına devam edeceğini de sözlerine ekleyen Gülebak “Gazetemiz sadece Şanlıurfaspor haberlerine yer vermeyecek. Spor alanındaki her türlü çalışmaları gazetemiz yakından takip edecektir. Şanlıurfa’nın spor alanında hak ettiği yere gelebilmesi için olumlu ve olumsuz her türlü haberi değerlendirecek olan gazetemiz hiç kimsenin baskısı altında kalmadan sadece Urfa’nın aydınlık geleceği için kalem tutacaktır. İleri ki dönemlerde tüm okurlarımızı bunu çok iyi göreceklerdir” diye konuştu.

 

GAZETENİN İNTERNET SİTESİ DE YAKINDA FAALİYETE GİRİYOR

Gülebak, açıklamasında tüm spor alanındaki gelişmeleri il dışındaki Urfalıların da takip edebilmesi için gazetenin internet sitesinin de yakında faaliyete geçeceğini söyledi. Gülebak “Amatör spor karşılaşmaları, transferler, okul müsabakaları ve spor konusundaki her türlü haber detayları ve görüntülü haberlerimiz de gazetemizin internet sitesi olan www.urfanatik.com adresinden de takip edilebilir. Günlük gelişmeleri yakından takip edebilecek site aynı zamanda diğer basın organları için bir kaynak niteliği taşıyacaktır. Spor alanındaki bu gelişmelerin yanı sıra ileriki dönemlerde de tüm eleştirilere açık olduğumuzu belirterek, Şanlıurfa halkına böylesine bir müjdeyi vermek istiyorum” diye konuştu.

Gülebak, ayrıca ilçelerde spor alanında faaliyet gösteren takım ve dernekler ile il merkezindeki gençliğe seslenerek spor alanında haber değeri taşıyan tüm olayların ‘urfanatik@mynet.com’ adresine ulaştırılabileceğini dile getirdi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.