banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfalı Erdoğan Depremde yaşadıklarını anlattı
Erdoğan'' Deprem anında ben 4.katta idim. Aniden yer sallandı ve bizde bir süre bekledik. Sarsıntı çok şiddetliydi. Bir ara kendimizi balkondan aşağı atmayı düşündük ama babam buna izin vermedi. Babama sarılıp Allah'a dua etmeye başladık. Sarsıntı durunca koşar adım sokağa fırladık. Yan binada oturan diğer oda arkadaşlarım enkaz altında kalmıştı.

 

Enkaz altında kalan 5 arkadaşımıza yardım etmek için çok çaba sarf ettik. Mazlum isminde ki arkadaşımızı ilk etapta kurtardık. Ardından Veysi adlı diğer arkadaşımıza ulaştık. Veysi'nin gözüne şiş batmış beli ise kırılmıştı. Hemen ambulansla gönderdik. Ardından Seydoş adlı arkadaşımıza ulaştık. Onunda boynu ve vücudunun muhtelif yerlerinde kırıklar oluşmuştu.

 

Akşam olunca arama işlemine aralıksız devam ettik. Bu arada arama kurtarma ekipleri de geldi. Onlarla beraber soğuk havaya rağmen çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Bir sonraki gün arkadaşlarının yanına misafir olarak gelen Emrah isimli arkadaşımızın cansız bedenine ulaştık. Emrah’ın abisi cesedi teslim alarak hastane morguna götürdü. Akrabaları feryat figan içindeydiler.

 

Sebih isimli  arkadaşımız ise hala enkazın altında bulunuyor. Ben daha fazla kalamayarak Viranşehir'e geldim. Gerçekten depremden hemen sonra bütün acil ekipler yardımımıza koştu. Uçak seferleri öğrencilere bedava yapılmaya başlandı. Arabası olan vatandaşlar da Van'ı terk ettiler” dedi.

 

Deprem anını unutmadığını belirten Ercan Erdoğan; “Çok dehşet verici bir tabloydu. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın''dedi.

 Ercan Erdoğan adlı Tıp Fakültesi öğrencisi artçı sarsıntıların hala devam ettiğini söyledi.
bizimgazete63.com


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.