banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa’da ortopedi alanında bir ilk

Hastaneden yapılan açıklamada; “Balıklıgöl Devlet Hastanesi Doktorları hastalara en iyi hizmet verebilmek için başarılı ameliyatlar gerçekleştirerek ilklere imza atıyor. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ortopedi ve travmatoloji alanında artroskopik ameliyatlar(kapalı eklem ameliyatları)ayak bileği eklemi, başparmak ve diğer küçük eklemleri, el bileği eklemi ve ayak bileğinin etrafındaki tendonların endoskopik olarak ameliyatları ilk olarak balıklıgöl devlet hastanesi bünyesinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup olumlu sonuçlar alınmıştır.

Bu ameliyatların gerçekleştirilebilmesi için uzun süre kadavra eğitimi alınması ve gerekli bütün ekipmanların bulunması gerekiyor.Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Can YAPICI bu alanda edinmiş olduğu tecrübesiyle ve almış olduğu eğitimlerle hastanede kendi ekibiyle beraber hastalara en iyi hizmeti vererek hastaların il dışına tedavi amacıyla gitmelerini engellemektedir. Hastalarımıza en büyük katkısı ise aynı gün ameliyat olup taburcu olabiliyorlar” denildi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.