banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

ŞANDER Başkanı Nimetoğlu’ndan, Her demey zalim felek

Ankara’da, hiçbir akarı olmadan yapmış oldukları ayni ve nakdi yardımlar hemşehrilerine destek olmaya çalışan, Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER), sosyal etkinliklerle de hemşehrilerine coşkulu anlar yaşatmaya devam ediyor. Şef Gürkan Sürmen yönetimindeki DSİ Türk Halk Müziği Korosu’nun düzenlediği “ANADOLU’DAN TÜRKÜLER” konserinde ŞANDER’in özel davetlileri Şanlıurfalılar, DSİ personeli ve sanatsever Ankaralılar, Abdullah Gündüz’ün sunumuyla görkemli ve coşkulu bir halk müziği gecesi yaşadılar.

Geceye Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu, hem korist hemde solist olarak katıldı. Başkan, rahmet ile andığımız büyük üstad Kazancı Bedih tarafından seslendirilerek kulaklarda iz bırakan “Her Demey Zalim Felek” uzun havasını seslendirerek geceye renk kattı.

DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Emekli Vali İ.Halil Nimetoğlu, ŞANDER Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Çavuşoğlu, Emine Şeftalioğlu ile çok sayıda bürokrat ve hemşehri seyirci topluluğu da geceye katılarak ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu’na destek oldular. (Reşat KUŞÇUOĞLU / www.balikligol.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.