banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Sanatçılara Teşekkür Belgesi

Şanlıurfa Belediyesi, Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Türk Halk Müziği Korosunun ses, saz sanatçılarını ve idari personeline teşekkür belgesi verdi. Şanlıurfa’nın 11 Nisan Düşman işgalinden kuruluşu ile ilgili Şanlıurfa Belediyesinin etkinlerine destek veren Şanlıurfa Türk Halk Müziği Korosu Müdürlüğünden yaklaşık 30 sanatçının onura Yıldız Sarayı Konuk evinde yemek veridi.

11 Nisan kutlamalarının, Kurtuluş Müzikalinde, Mehmet Özbek’e hizmet Payesi verildiği gecede, belediyenin konserlerine katkıda bulunan sanatçılar, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Sıra Geceli programda ağırlandılar. Gecede sanatçılar zaman zaman kendileri de Türkler seslendirdiler.

       Geceye eşi Gül Fakıbaba ile katılan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba şöyle konuştu.“Urfa’nın yanlızca fiziki olarak güzelleşmesi değil sanat yönünde de ortaya çıkartılması bana müthiş bir mutluluk veriyor. Belediyeye olan katkılarınızdan dolayı sayın hocalarım sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Benim için Urfa için hepiniz çok değerlisiniz. Hepiniz benim için birer tarihi esersiniz. Yani turizm elçimizsiniz. Farklı illere gidip konserler verdiğinizde Kültür Bakanlığının Urfa sanatçıları geldi deniliyor. Bizim yapamadığımız Urfa’nın tanıtımını işte sizler dışarıda yapıyorsunuz. Bunun için sizlere minnettarım çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmanın ardından Başkan Fakıbaba, Şanlıurfa Türk Halk Müziği Korosunun ses, saz sanatçılarını ve idari personeline teşekkür belgesi verdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.