banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Sanatçı rezaleti böyle bir şey

Yıldız Tilbe'nin Sezen Aksu'nun sevgilisi müzisyen Uzay Heparı ile birlikte olduğu yönündeki itirafları magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü sanaçı ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Meğer o dönemler Aksu ve Tilbe birbirilerine olan öfkelerini şarkı satırlarına dökmüş. Sosyete diyerek birbirlerin sevgilileri ile birlikte olan bu "Rol-Model" sanatçılar (!) ruhun gıdası olan müzikle çapkınlıklarını anlatan mesajlar veriyorlar.

halkta bunların şarkılarını sanatçı diye dinliyor.

işte rezaletin övüldüğü ve kıskanıldığı o mesajlar;

Esin Övet yazdı...

Bu hafta herkes, Yıldız Tilbe'nin yaptığı bomba itiraf karşısında altüst olmuş. 'Alt Üst Muhabbetler'de Yıldız Tilbe'nin "Bir gece sarhoştum ve Uzay Heparı ile birlikte oldum. Sezen de beni evden kovdu" laflarından sonra yerlerinden fırladıklarını anlatıyorlar. Evet çok tuhaf ama öyle. Yıldız Tilbe açık açık anlattı. Belki de anlatması ve yıllar önce yapılan bir şeyle milyonların önünde hesaplaşması gerekiyordu. Tabii bu açıklamadan sonra eski defterler de bir kez daha açılmış oldu.

O kadar çok mail aldım ki, anlatamam. Özellikle de Sezen Aksu hayranlarından yani bu konuyla ilgilenenlerden. Kimisi, yıllar önce yapılan Sezen Aksu röportajlarını bulup gönderdi, biri de, "Asla öyle değil böyle" dedi. Yani bir sürü şey... Geçen 'Her Şey Tadında'da da Turhan Alyakut bu ikilinin yıllar önce şarkıyla kavga etmeye devam ettiklerini anlattı.

Meğer Sezen Aksu, 'Onu Alma Beni Al' şarkısında Yıldız'a, "Bak atının terkisine de atmış gözleri şaşı gelini/Mor kaftanlara sarmış haspam odun gibi belini/Ah verin elime de kırayım cadının derisi kara elini/Seni gidi dilleri fitne fücur kıyametin gelsin" derken; Tilbe de 'Ey' şarkısında Aksu için, "İçindeki nefret söner mi, artar mı/Bedavaya satsan alan olmaz/ Kendin olamadın ya koynuma onu İttin/Yaptıkların hiçbir kitaba sığmaz/O çok toydu, ben çok genç" demiş. E işte sanatçıların silahı da satırlara döktükleri kelimeleri ve melodileri. Bence sanatçılar aralarında söz düellosunu şarkılarla yapsınlar hep. Daha eğlenceli olabilir.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.