banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Sakalının sırrı ortaya çıktı

Necati Şaşmaz’ın sakalının sırrı ortaya çıktı

Yapımcısı istediği için sakal bıraktığını söyleyen Necati Şaşmaz’ın sakalları asıl bırakma nedeni ortaya çıktı...

Geçtiğimiz hafta sakallı fotoğraflarıyla gündeme gelen Necati Şaşmaz’ın sakallarını açıklananın aksine Umre’ye gittiği için bıraktığı ortaya çıktı.

Umre’ye giden ünlüler kervanına "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin Polat’ı Necati Şaşmaz da katıldı. Rotahaber’in edindiği bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Bağcılar Belediyesi’nin iftar  yemeğinde sakallı ve bıyıklı bir şekilde katılan Şaşmaz, gazetecilere, "Sakalları dizideki rol için bıraktım" demişti. Ancak gerçeğin daha farklı olduğu ortaya çıktı. Şaşmaz, sakal ve bıyıkları gittiği Umre ziyaretinde bıraktı. Ünlü oyuncu mübarek Ramazan ayından önce sessiz sedasız Umre’ye giderek dini görevini yerine getirdi.

Yeni sezonda TNT’de ekrana gelecek "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin Polat’ı Necati Şaşmaz’ın sakallı fotoğraflarının sırrı da böylece ortaya çıkmış oldu.

Yasemin ATEŞ - ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.