banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Rockçıyı sahnede çorapsız bıraktılar

ODTÜ Vişnelik tesisleri Çim Amfide 1-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek konserler dizisinde ilk olarak sahneye çıkan Dumana Ankaralılar büyük ilgi gösterdi.

Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar-geri vokalde Batuhan Mutlugil, basgitarda Ari Barokas ve davulda Cengiz Baysaldan oluşan kadrosuyla başkentlilerin karşısına çıkan grup, sahnede yaklaşık 3 saat kaldı.

Bu süre içinde son albümlerinin yanı sıra eski albümlerinden de şarkılar seslendiren grup, birçok şarkısını izleyicilerle birlikte söyledi.

KONSER HATIRASI OLARAK AYAKKABI VE ÇORABINI ALDILAR

Konser sırasında renkli bir olay da yaşandı. Grubun vokalisti Kaan Tangöze verilen kısa arada seyircilerin arasına gidince kısa süreli izdiham yaşandı. Grup arkadaşlarının yardımı ile sahneye dönebilen Tangöze, bir ayakkabısı ve çorabının sevenleri tarafından konser hatırası olarak alındığını farketti. Tangöze, seyircilerin ayakkabı ve çorabını geri vermemesi üzerine, konserlerini bir ayağı çıplak olarak tamamladı.

Sonbahar Konserleri kapsamında sırasıyla; Grup Yorum, MFÖ, Yeni Türkü ve Erkan Oğur da sahne alacak.

Tüm konserler saat 20.00de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.