banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Reşit Akıl; Liderliği geri aldık
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Şanlıurfaspor`da hafta sonu deplasmanda yapılan Ofspor karşılaşmasında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Şanlıurfa spor Kulübü 2. başkanı ve basın sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, yaptığı açıklamada, takımın sezon başından beri sürdürdüğü yenilmezlik serisine devam etmekte kararlı olduğunu söyledi.



Grupta, her hafta birbirinden zorlu maçlara çıktıklarını belirten Akıl, şunları kaydetti:

“Bu hafta bizim için oldukça karlı bir haftaydı. Çünkü gruptaki diğer rakiplerimiz puan kaybetti. Ağır bir zeminde zorlu geçen 90 dakika sonunda Ofspor karşısında galip gelmesini bildik. Grupta, kötü takım olduğuna inanmıyoruz. İçeride ve dışarda yaptığımız maçlardan puan yada puanlar alarak şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Geçen hafta devrettiğimiz liderlik koltuğunu tekrar aldık. Bundan sonraki maçlarda da iyi bir performans sergileyip yolumuza devam edeceğiz” dedi.



Öte yandan, sarı-yeşilli ekipte Ofspor maçında sakatlanan Sedat`ın durumu hafta içi yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.