banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Recep İvedik bunu da yapacak!

Şahan Gökbakar bu kez müzik dünyasına el attı. Abuk sabuk şarkılar içeren albüm hazırlığında olduğunu açıklayan Gökbakar, şimdiden iki şarkını tamamlandığını söyledi.

Kenan Erçetingözle 60 Dakika programına katılan Gökbakar, önceki yıllarda Cem Yılmazla girdiği polemikle gündeme gelmişti.

Gökbakar, Bu piyasada Cem Yılmazla beni seven yok. Ortaokuldayken Cem Yılmaz hayranıydım. Bir gün kulisine girdim, Sizi çok beğendim dedim. Cem de bir peçeteye resmini çizip imza attı. Bu imza verdiği kişinin onu geçmesi bence güzel bir duygu. Onun için de gurur verici olması lazım... dedi.

Halen Cem Yılmaz hayranı olduğunu söyleyen Gökbakar, TV8de yaptığım bir skece katıldı. Biz de skeci tanıtımsız yayınladık. Ondan sonra aramızdaki ipler koptu. Sonra Recep İvedik hakkında konuştu. Bence, kendine ait düşüncelerinle kendini terbiye etmelisin diyerek Yılmazı eleştirdi.

Recep İvedik serisinin altıya kadar çekebileceğini söyleyen Gökbakar, Filmi eğlenmek için yapıyorum. Çoğu insan Recep İvediki izlemedim diyor. İzlemeyen kişi eleştiremez dedi.

SANATÇILARLA DALGA GEÇECEK

Gökbakar, yakında albüm çıkarabileceğini de açıkladı. Gitar, klarnet, kanun ve zurna çaldığını söyleyen komedyen, Demet Akalın, Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç dinleyerek abuk sabuk şarkılar yapıyorum. 12-13 şarkı olduğunda albüm çıkarmayı düşünüyorum. Recep İvedikin albüm versiyonu gibi olacak. Şarkılar çok küfürlü. Şu anda daha iki şarkı yaptım. İlk şarkının ismi, Mevki şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.