banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Polat kadına şiddete 'dur' diyecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın öncülüğünde başlatılacak kampanyaya, şiddet içeren sahnelerin sıkça yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisinin baş rol oyuncusu Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) da destek verecek. Şaşmaz, kadına yönelik şiddete 'Hayır' diyerek kampanyaya imza atacak. Kampanyaya ayrıca Filiz Akın, Janset, Emrah, Haluk Piyes, Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler de katılacak. Azra Akın ile Songül Öden de BM'nin “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelesi” iyi niyet elçileri sıfatıyla kampanyaya destek verecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul'da 23 Kasım'da düzenlenecek 'Beyaz Kurdele' kampanyası ile kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda toplumun dikkatini çekmek istediklerini söyledi. Şiddeti toplumsal bir sorun olarak gördüklerini belirten Şahin, “Zihinlerdeki dönüşüm için rol modellere büyük görev düşüyor.  Burada biz bu imza kampanyası ile toplumun hassasiyetlerine dikkat çekeceğiz. Geçen yıl ilk imzayı Başbakanımız atmıştı. Bu sefer sanatçılarımız ve fikir önderlerimizle şiddete 'hayır' diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.