banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Özcan Deniz'in Dolandırıcılıktan 21 yıl hapsi istendi

Şarkıcı Özcan Deniz'in, kardeşi ile birlikte kurduğu şirket aracılığıyla piyasayı 2 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması dün yapıldı.Rahatsız olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmayan Özcan Deniz için 21, kardeşi Ercan Deniz için ise 43 yıl hapis cezası istendi.

 

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Ercan Deniz, Varol Ilgar, Adem Zeren, Zahit Timur Güldü, Nalan Güldü hazır bulundu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Ercan Deniz'in ağabeyinin maddi katkılarıyla 2005'te Özgün Turizm şirketini devraldığı belirtildi. İddianameye göre işler bozulunca Ercan Deniz, alacaklıların paralarını almalarını imkansız hale getirmek için hisseleri bedelsiz şirkette çalışan Varol Ilgar ve Adem Zeren'e devretti. Çalışanlarına, "Borçlardan dolayı şirket adına kredi çekemiyoruz. Sizin adınıza kredi kullanırsak sıkıntıyı atlatırız." diyen şüpheliler, bu yolla piyasayı 2 milyon lira dolandırarak bunları bunları Özcan Deniz ve kardeşinin hesaplarına aktardı. Ercan Deniz iddiaları yalanlarken mahkeme, Özcan Deniz'in öbür celsede hazır edilmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Yakup Çetin / Zaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.