banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Öyle Bir Geçer Zaman ki setinde kriz!
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde 'Cemile' karakteriyle yıldızı parlayan Ayça Bingöl, setteki olumsuz koşullara daha fazla tepkisiz kalamadı. En son 3. Antalya televizyon ödüllerinde 'En İyi Drama Kadın Oyuncu ödülünü ikinci kez alan Bingöl, başarısının meyvelerini yemek için yapımcılara resti çekti. Bugün'ün haberine göre, oyuncu, dizinin yapımcı şirketine 4 maddeden oluşan özel istek listesi hazırladı.

Geçen kış kötü hava şartlarında soğukta titreyerek rolüne hazırlanan Bingöl'ün yeni sezonda aynı şartlarda oynamayacağını söylediği iddia edilirken, set arasında dinleneceği bir odanın bile olmamasından yakındığı öğrenildi.

İnsanlarda hiç saygı kalmadı

Diziyle gelen şöhretin zorluklarını da yaşamaya başlayan Bingöl, SPA merkezinde dolaşırken, kendisini çeviren hayranını azarlamak zorunda kaldığı belirtildi. Oyuncunun yaşanan bu olay üzerine, "İnsanlarda utanma, saygı kalmadı. Herkesin elinde fotoğraf çekme özelliği olan telefon hiç müsait misiniz diye sormadan her yerde yanıma gelip fotoğrafını çekebiliyor. Odamın kapısını kapatmasam odama kadar girecekti" dediğini öğrenildi.

Bingöl acısını çıkardı

Haftalık 35 bin TL alan Bingöl’ün öncelik verdiği 4 maddelik liste şöyle:

- Özel bir oda ve içinde bir çekyat, ısıtıcı, buzdolabı ve bitki çayları olacak. 

- Özel bir araç tahsis edilecek. 

- Diyet listesine uygun özel yemek hazırlanacak.

- Set programı iş programına göre ayarlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.