banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

OSM Hastanesinden basına iftar

Şanlıurfa'nın en büyük özel hastanelerinden olan OSM Ortadoğu Hastanesi Ramazan orucu dolayısıyla Şanlıurfa'daki Yerel ve Ulusal basın temsilcilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Şanlıurfa'da yayın yapan yerel gazete muhabirleri, yerel İnternet haber sitelerinin temsilcileri, Ulusal basının temsilcileri ve Gazete cemiyet başkanlarının katıldığı iftar yemeğinde kısa bir teşekkür konuşması yapan OSM Ortadoğu Hastanesi Başhekimi İbrahim Halil Baysal; "Bir ramazan iftarında yine sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın öncelikle bizlere milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Şu anda yeryüzünde Müslümanlar adına sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Bu yönüyle inşallah zulüm altında yaşayan ciddi mezalimler gören Müslümanlar ramazan hürmetine huzura kavuşur gördüğü zulümden kurtulur. Bu temennilerle tekrar hepinize hoş geldiniz diyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Mehmet Guli Aslan/ Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.