banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Oğul Tatlıses: İbrahim Tatlıses ameliyat sonrası iyiye gidiyor

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, babasının son durumuyla ilgili bilgi verdi.

''Şimdi babamın ilk ameliyatına giren İlhan Elmacı hocanın yanından çıktım. Babamın filmlerini oradan mail atıyorlar, burada doktorlar inceliyor.'' diyen Tatlıses, ''Allah’a şükür şu anda bir sorun yok, her şey iyiye gidiyor.'' diye konuştu.

BABAMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

''Tatlıses’in sol tarafındaki felç durumu bitecek mi?'' şeklindeki soruya ise oğul Tatlıses, ''Bunu konuşmak için çok erken. Ama sağlık durumu iyi. Çok da iyiye gidiyor. Haberlerde çıktığı gibi değil. Sevenleri çok dua ediyor, çok telefonlar geliyor.'' dedi.

BU HİÇ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL!

Babasını yalnız bıraktığı için kendisine yöneltilen eleştirilere, ''Acıbadem Hastanesi’ndeki doktorlar neler çektiğimi biliyor. 3 yıldır ağır bir tedavi görüyorum, şimdi iyi gibiyim. Hastalığım çok kötü bir hastalık değil ama ne olduğunu söylemek istemiyorum.'' diyen Ahmet Tatlıses, ''Bugüne kadar babamı hiç yalnız bırakmadım. Ona çok düşkünüm ama şu an yanında değilim. Bu hiç kolay bir şey değil. '' diye konuştu.
Kaynak : Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.