banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Öğrencilere sevindiren haber!

İstanbul Valiliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ertesi günü olan 24 Nisan’da ilkokulların tatil edilmesi kararı aldı. Türkiye genelinde okulların tatil olup olmayacağı konusunda ise Milli Eğitim Bakanlığıkararı bekleniyor.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ertesi günü olan 24 Nisan’ın tatil olup olmayacağı konusundaki kafa karışıklığı İstanbul için sona erdi. Her yıl ilköğretim okullarının tatil edildiği 24 Nisan gününun bu yıl tatil edilmeyeceği söyleniyordu. İstanbul Valiliği’nden il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine 3 Nisan 2013 tarihinde gönderilen yazıyla İstanbul’da 24 Nisan Çarşamba günü ilköğretim okullarının tatil yapacağı açıklandı. Valilikten gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: “2012-2013 öğretim yılı çalışma takviminde sehven ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 23 Nisan Salı günü kutlanacağı belirtilmiş ise de ilgi yönetmeliğin 11’inci maddesine göre, yeniden düzenlenmiş olup 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Salı günü törenden sonra başlar 24 Nisan akşamı sona erer.” Diğer illerdeki ilköğretim okullarının 24 Nisan Çarşamba günü tatil olup olmayacağı ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın alacağı kararla belli olacak.
www.samanyoluhaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.