banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

O fotoğraf İbrahim Tatlıses'i çıldırttı!

İbrahim Tatlıses Özbekistan'da konser verdiği sırada çekilen bir fotoğrafına yapılan fotomontaja twitter hesabından yaptığı açıklamalarla ateş püskürdü.

 

İşte İbrahim Tatlıses’in o açıklamaları:

 

*Twitter 'da Özbekistan konserimde çekilen bir fotoğrafa fotomontaj yapıp, gerçekmiş gibi yaymaya çalışan geri zekâlılara sesleniyorum!

 

*Fotoğrafın orijinali aşağıdaki resimde ve Google görsellerde mevcuttur. Bari bunu akıl etseydiniz!

 

*Bu yaptığınızla ne barış sürecine sekte vurabilir, ne benim barış süreciyle ilgili fikrimi değiştirebilir nede bu vatanı bölebilirsiniz!

 

*Çünkü bunları akıl edemeyecek kadar zihniyetiz ve zavallısınız! Ben 40 senedir sevenlerime dürüstüm, onun için bu numaraları yemezler!

 

*Fotomontaj yaptıkları bayrak, Kuzey Irak Özerk Bölgesi'nin bayrağı ve ben şu anda orada ticaret yapıyorum. Eğer sallamış olsaydım zaten söylerdim.

 

*Tahammül edemediğim şey iyi giden süreçte fotomontajla kafaları karıştırmaya çalışmaları. Herkesin diline, dinine, bayrağına saygım var. Samanyolu Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.