banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

O artık melek olmaya veda etti

Victorias Secretın baş meleği, Alman süpermodel Heidi Klum podyumlara veda ediyor. 37 yaşındaki Klum ünlü markanın Kasım ayında yapacağı defilede olmayacağını açıkladı ve Güzel şeyler bir gün biter. Victorias Secreti her zaman çok seveceğim. Orada çok güzel yıllarım geçti dedi.

3 yıldır Victorias Secret ile çalışan 3 çocuk annesi süpermodel 2002, 2006, 2007 ve 2009 şovlarının da sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz sene ise doğum yaptıktan sadece 5 hafta sonra podyuma çıkmıştı.

Klumun ayrılmasıyla Baş Melek ünvanının kime gideceği de şimdiden tartışılmaya başladı. Miranda Kerr ve Doutzen Kroes hamile oldukları için gözden çıkarılırken bu ünvanın Alessandria Ambrosio veya Adriana Limaya gitmesi kuvvetle muhtemel.

Tabii, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Chanel Iman veya Erin Heatherton gibi yeni meleklerden bir ismin seçilmesi de sürpriz olmayabilir.

Heidi Klum Victorias Secret dışında McDonalds, Braun, Dannon, Liz Claiborne ve Volkswagen gibi bir çok büyük firmanın da yüzü oldu, Spin City, Sex and the City, Yes, Dear, ve How I Met Your Mother dizilerinde de konuk oyuncu olarak yer aldı.

2007de, 2006daki 8 milyon dolarlık geliriyle Forbesin en çok kazanan 15 süpermodel listesinin 3. sırasındaydı. 2009 senesi toplam geliri ise 16 milyon dolar. -NTV-


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.